Disney Pixar Cars 2 -elokuvan silmäautot kaahasivat kauppaan

 

 

"Tähtikilpuri Salama McQueen ja hänen hinausautoystävänsä Martti kurvaavat kohti uusia seikkailuja Autot 2 -elokuvassa, jossa kaksikko osallistuu ulkomailla kaikkien aikojen ensimmäisiin WGP -kisoihin.

Matka mestaruuteen on mutkia, kiertoteitä ja hulvattomia yllätyksiä pullollaan - etenkin, kun Martti sotkeentuu tarinan tiimellyksessä kansainvälisiin vakoilupuuhiin..."

 

 

Disney Pixar Cars 2 -elokuvan uudet, upeat silmäautot kaahasivat Leikisti.fi -verkkokaupan hyllyille. Klikkaa linkkiä ja pääset tutustumaan Cars 2 -elokuvan uusiin sankareihin.

Ensimmäisen Cars -elokuvan silmäautoja on varastolla vielä joitakin kappaleita jäljellä. Näitä ensimmäisen elokuvan autoja ei maahantuojalta enää saada lisää, joten keräilijät huomio, olkaahan nopeita, viimeisiä viedään nyt!

 

 

 

Cars -autojen suosio on suuri ja halutuimmat myydään loppuun alta aikayksikön. Mikäli etsit jotain tiettyä Cars -autoa, ilmoittele, niin kerromme, kun sitä on saatavilla.

 

Uutiskirjeen tilaamalla, pysyt menossa mukana ja saat ensimmäisenä tiedon uusista tuotteista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeen voit tilata tästä linkistä.

Uutiskirje kolahtaa postilaatikkoon yleensä kerran kuukaudessa, joten se ei tuki postilaatikkoasi. Voit halutessasi peruuttaa uutiskirjeen tilauksen koska vain.

 

 

LOPUKSI VIELÄ ILOINEN UUTINEN

 

Arvostettu verkkokauppahakemisto Kaupat.com on listannut sivuilleen 100 parasta verkkokauppaa ja Leikisti.fi -verkkokauppa löytyyy listalta parhaana lasten lelukauppana sijalta 42!

Hieno saavutus pieneltä verkkokaupalta, joka on ollut toiminnassa alle vuoden.

Kiitos teille, rakkaat asiakkaat - ystävät, palautteesta, toiveista ja hyvistä vinkeistä. Kiitos parannusehdotuksista ja rakentavasta kritiikistä. Ja ennen kaikkea kiitos hauskoista hetkistä lasten, lelujen ja leikin merkeissä!

Mutta emmehän me tähän tyydy, vai mitä? Laitetaan sanaa kiertämään ja vinkataan niille ystäville, jotka vielä eivät ole ehtineet meihin tutustua, että klikkauksen takana on kurkistuksen arvoinen tuttavuus. Vielä pieni, mutta sydämeltään niin suuri, että kaikille leikkimielisille löytyy sieltä tilaa. Ja hupsis, huomaatkin, että lelujen ostaminen ei ole ollut koskaan näin hauskaa :)

Hyvin olemme yhdessä onnistuneet, täydellisyyteen on vielä hieman matkaa ;)

 

Tervetuloa yhdessä tekemään maailman parasta lelukauppaa - oikeesti!

 

Kiittäen, Lelukaupan täti :D

 

Ja jotta meistä tulisi parempi...

Pääset arvostelemaan Leikisti.fi -verkkokauppaa tästä linkistä.

 

 

 

   

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA