Fanitavaraa tarjolla - ota yhteyttä 7.3. mennessä!

 

 

Olemme lähipäivinä tekemässä tilausta ulkomaisille tavarantoimittajillemme.

Monet teistä tutustuivat heihin ja heidän valikoimiinsa ensimmäistä kertaa joulun alla, osalle tämä systeemi on ollut tuttua puuhaa jo pitkään.

Heille, joille asia on uusi, kerrottakoon, että meillä on ulkomaisten tavarantoimittajiemme kanssa sopimus, joka mahdollistaa sen, että voimme asiakkaidemme pyynnöstä tilata heille heidän haluamiaan tuotteita ihan yksittäisiä kappaleita, vaikka emme itse tuotetta välttämättä myyntiin ottaisikaan.

Koko tavarantoimittajiemme huikea valikoma on siis meidän kauttamme teidän saatavillanne! Etu, jota et joka paikasta saa ja joka kannattaa ehdottomasti käyttää hyväksi.

Nyt on jälleen ainutlaatuinen mahdollisuus tilata ja saada tuotteita, joita ei aivan joka paikassa ole tyrkyllä. Nämä ulkomaiset tavarantoimittajamme ovat Euroopan suurimpia fani- ja keräilytuotteiden tukkuliikkeitä ja valikoimat ovat päätä huimaavat.

Jos olet kiinnostunut Super Mario-, Sonic the Hedgehog, Star Wars-, Monster High-, Hello Kitty-, Turtles-, elokuva- ja sarjakuva-, bändi- tai muista fanituotteista, ota meihin yhteyttä ja annamme sinulle linkit tavarantoimittajiemme valikoimiin ja pääset itse katsomaan, mitä on tarjolla.

Asialla on pienoinen kiire, olemme muutamilta asiakkailtamme listat jo saaneet ja yritämme päästä tekemään tilausta mahdollisimman pian. Ole siis nopeasti asialla ja jos jotain kivaa löytyy, ota yhteyttä pika pikaa, kuitenkin viimeistään 7.3.2014, niin ehdit mukaan.

Jos olet Facebookissa, seuraa FB -sivujamme. Ilmoittelemme siellä aina kun olemme tilaamassa ulkomailta tuotteita, laitamme linkkejä ym. tarpeellista tietoa.

Jos tilaamisesta tai tästä asiasta muuten tulee kysyttävää, vastaamme mielellämme kysymyksiin. Voit soittaa 044-3093335 tai laittaa sähköpostia info@leikisti.fi, jutellaan sitten lisää.

Erityisesti heittäisin vinkkiä Super Mario -faneille tai -fanien vanhemmille. Mario -tuotteiden valikoimat ovat valtavat :)

 

 

Talvilomatunnelmissa, ilman lunta, haravointi mielessä

- lelukaupan täti

 

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA