KESÄN AUKIOLOISTA

Lähdemme juhannuksen viettoon ja pistämme noutomyymälän ovet säppiin torstaina 18.6. kello 18.00. Seuraavan kerran noutomyymälä on avoinna maanantaina 22.6. klo: 13.00 - 18.00. VERKKOKAUPPA TOIMII NORMAALISTI 24/7 OLI ARKI TAI PYHÄ :)

Kesä- ja heinäkuun ajan pidämme noutomyymälän ovia auki vähän fiiliksen mukaan. Lapset ovat pieniä ja koulusta kesälomaa, joten lomailemme ja touhuamme lasten kanssa mahdollisuuksiemme mukaan ja paljon.

Verkkokauppa toimii koko kesän ihan tavalliseen tapaan. Tilauksia voi jättää ympäri vuorokauden ja ne toimitetaan ihan normaalisti päivittäin. Verkkokauppa ei lomaile vaan jeesaa ja palvelee ihan koko kesän.

Asiakaspalvelukin löysäilee. Puhelimella meitä on kesä- ja heinäkuussa vaikea saada kiinni. Parhaiten tavoitat meidät sähköpostilla osoitteesta info@leikisti.fi, johon tulleisiin kyselyihin ja viesteihin vastaamme säännöllisesti. Voit ottaa meihin yhteyttä myös Facebook -sivujemme kautta, vastaamme myös Facebookin kautta tehtyihin kyselyihin ja viesteihin säännöllisesti.

Jos lomailet täälläpäin ja haluat piipahtaa moikkaamassa tai muuten on meillepäin asiaa tilauksen noutamisen tai muun merkeissä niin olet tervetullut ja mielellämme turisemme kanssasi kahvi-, tee-, kaakao- tai mehukupposen äärellä. Otathan meihin kuitenkin yhteyttä ETUKÄTEEN ja kerrot, koska olisit tulossa, niin osaamme olla paikalla eikä tarvitse tehdä turhaa reissua.

Sillä kuten alussa mainitsin, lapset ovat pieniä ja koulusta lomaa ja meillä löysäillään koko kesä. Niin kauan, kun meillä on mahdollisuus viettää lasten kanssa aikaa ja niin kauan, kun vanhempien kanssa touhuaminen lapsiamme kiinnostaa, me haluamme olla touhussa mukana. Lapset tulevat ensin, kaikki muu kakkosena :)

Eli kaikki tiivistettynä:

noutomyymälä on kesä- heinäkuulla auki sopimuksen mukaan. Ota yhteyttä sähköpostilla info@leikisti.fi, jos haluat tulla noutamaan tilauksesti myymälästä, ostoksille paikan päälle tai moikkaamaan meitä muuten vaan.

VERKKOKAUPPA TOIMII IHAN NORMAALISTI KOKO KESÄN JA TILAUKSET VIEDÄÄN POSTIIN JA MATKAHUOLTOON PÄIVITTÄIN. Voit siis tilailla ihan normaalisti ja saat paketin reippaasti kotiin.

Asiakaspalvelu siirtyy kesä- heinäkuulla sähköpostiin. Puhelimella meidät saa huonosti kiinni. Ota siis yhteyttä info@leikisti.fi tai pistä viestiä Facebookissa, jos on kysyttävää tai asiaa. Vastaamme posteihin säännöllisesti.

 

Eipä sitten muutakuin vähälumista juhannusta ja OIKEIN IHANAA KESÄÄ!

Tehdään muistoja, jotka lämmittävät talvipakkasilla. Rakennellaan lumiukkoja tai uidaan, kelien mukaan :) Ollaan ja lötkötellään ja pidetään muksujen kanssa sitä ihan tavallista arkikivaa :)

 

Ihanaa kesää toivottelee lelukaupan väki!

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA