LegoWear - Leikisti.fi -verkkokaupan uusi tuoteryhmä!

 

LEGO Wearin laatuvaatteet nyt Leikisti.fi -verkkokaupasta!

Leikisti.fi -verkkokaupan uutena tuoteryhmänä aloittaa sopivasti näin koulujen alkamisen kynnyksellä LEGO Wearin huippulaadukkaat ja hyvännäköiset lastenvaatteet. LEGO Wearin Back to School 2011 -malliston LEGO Ninjago- ja LEGO Duplo Farm -paidat saapuivat kaupan hyllyille perjantaina ja pääset nyt tutustumaan upeisiin LegoWear syysuutuuksiin!LEGO® wear on hauska, toimiva ja mukava lastenvaate. LEGO® wear merkitsee huippulaatua ja tästä on todisteena mm. markkinoiden alhaisin reklamaatioaste. LEGO® wear on tämän vuoksi takuuvalinta, kun etsitään pitkäikäisiä, laadukkaita lastenvaatteita, jotka kestävät menossa mukana ja pysyvät hyvännäköisinä jopa vuodesta toiseen.

LEGO® wear yhdistää huippulaadukkaan vaatteen LEGO Universumiin. Vaatteissa esiintyvät suositut LEGO -hahmot ja tämän vuoksi vaatteet ovatkin todella suosittuja leikki-ikäisten ja kouluikäisten lasten parissa. Vanhempien keskuudessa vaatteet ovat vuosi vuoden jälkeen todistaneet luotettavuutensa laadukkaiden materiaaliensa, kestävyytensä ja upean ulkonäkönsä takia. Vaate kestää hyvännäköisenä pesusta toiseen ja pitää kuosinsa.

LEGO® wear -vaatteet eivät takuulla ole markkinoiden edullisimpia lastenvaatteita, mutta jokainen äiti tai isä, joka joskus on LEGO® wearia lapselleen ostanut allekirjoittaa sen, että vaate on hintansa arvoinen. Kun peset ja huollat vaatteen hyvin, saat siitä ystävän, josta on iloa vuosiksi vielä pienemmille sisaruksillekin.

LEGO® wear on vaate, jonka hankkimista et kadu. Pehmeä paketti, joka saa LEGO -fanin pomppaamaan kattoon. Suosittelemme lämpimästi!

 

TERVETULOA TUTUSTUMAAN LEGO -FANIEN YKKÖSVAATTEISIIN!

 

LegoWear Sean 602LegoWear Sean 602

LegoWear Trevor 604LegoWear Trevor 604

LegoWear Trevor 603LegoWear Trevor 603

LegoWear Trevor 601LegoWear Trevor 601

LegoWear Trevor 605LegoWear Trevor 605

 

LegoWear Tom 607LegoWear Tom 607

LegoWear Tom 606LegoWear Tom 606

LegoWear Tom 601LegoWear Tom 601

 

 

Upeista LegoWear Ninjago- ja -Duplo Farm -paidoista löydät syksyn ykköspaidat kaikille Lego -faneille.

 

ASTU KAUPPAAN JA HYPPÄÄ HUIPPUMUODIN PARIIN!

 

Pehmoisin terveisin,

lelukaupan täti

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA