Leikattavat hedelmät ja vihannekset - yhdistelmäpakkaus
Tuotenumero
6943478011090
Hinta:17,60€
(
Listahinta: 22,55€
)

Puiset, leikattavat hedelmät ja vihannekset pikkukokkien ruoanlaittoon! Nyt kaksi suosikkituotetta edullisesti samassa paketissa.

Turvalliset, myrkyttömät puiset hedelmät ja vihannekset kannustavat lasta terveellisiin ruokailutottumuksiin. Roolileikkien avulla lapsi oppii ilmaisemaan itseään luovasti ja samalla mielikuvitus kehittyy. Äidin ja isän apuna on kiva valmistaa omaa ruokaa!

Leikkikeittiössä tarvitaan myös hedelmiä ja vihanneksia. Herkullinen pakkaus sisältää  Tarrakiinnitteisten ruokien leikkaaminen onnistuu mukana tulevalla puisella veitsellä. Tomaatin halkaisija 6 cm.

Pakkaus sisältää:

  • tomaatti, porkkana, punasipuli, kurkku, sitruuna, omena, appelsiini, munakoiso.

HAPE on laadukkaiden ja ekologisten puulelujen moninkertaisesti palkittu valmistaja. HAPE:n mielestä lapset ovat, ja lapsille kuuluu, tulevaisuus. Meidän vastuullamme on se että jätämme lapsillemme mahdollisuuksia, emme ratkaisemattomia ongelmia. HAPE:n lelut kannustavat käyttämään mielikuvitusta, oppimaan ja tutkimaan. HAPE nojaa kaikissa toimissaan vastuullisuuteen, ekologisuuteen ja kestävään kehitykseen. HAPE:lle lelujen turvallisuus ja ekologisuus on ensiarvoisen tärkeää. Ostaessasi HAPE -tuotteen voit olla varma siitä, että se on valmistettu kestämään ja että valmistuksessa käytetyt materiaalit ovat turvallisia, myrkyttömiä ja että valmistuksessa on otettu huomioon luonto ja kestävä kehitys.

"Lapset eivät leiki oppiakseen - lapset oppivat, koska he leikkivät."

Ikäsuositus30v +
Valitettavasti tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Kysy tuotteen saatavuutta
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA