Nintendo Super Mario - Bowser avaimenperä
Tuotenumero
KE141761NTN
Hinta:6,20€

Bowser eli kuningas Koopa on Sienivaltakunnassa asuvien kilpikonnamaisten eläinten, koopien kuningas. Hän on Marion ja Luigin arkkivihollinen ja pyrkii kaappaamaan Sienivaltakunnan prinsessa Peachin itselleen tai valloittamaan koko Sienivaltakunnan.

Tämä kuminen avaimenperä on Super Mario -fanin toivelahja.

Avaimenperän koko on 6 x 5 cm ja kokonaispituus ketjun kanssa n. 11 cm. Kokonsa vuoksi avaimenperä on helppo löytää suurenkin repun pohjalta! Avaimenperän voi laittaa kiinni myös reppuun, näin koulumatkakin maistuu mukavammalta.

 

HUOM!

Mikäli tilaat pelkän avaimenperän ja pystymme toimittamaan tilauksen sinulle edullisemmin kirjeenä, palautamme sinulle maksamasi postipaketin lähetyskulujen ja kirjetoimituksen välisen erotuksen.

Kirjetoimitus on pienillä kevyillä lähetyksillä pakettia edullisempi lähetystapa. Painosta ja koosta riippuen, pystymme toimittamaan kirjelähetykset yleensä 3 - 4 eurolla.

Enää ei siis tarvitse tuskailla pienillä tilauksilla suuria lähetyskuluja! Mikäli tilauksesi on painoltaan ja kooltaan sellainen, että pystymme toimittamaan sen sinulle kirjeenä, saat liikaa maksamasi rahat takaisin tilillesi.

Huom!

Kirjetoimituksen kustannukset muodostuvat postimaksusta, pakkauspussista, kuljetus ja käsittelykuluista, ym. ei siis pelkästään kirjeen postimaksusta.

Mikäli haluat asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä info@leikisti.fi.

 

 

 

Super Mario hahmoselostuksista ja kuvauksista kiitos Koopa-arkku -sivusto/ Henri Savilampi sekä Resetti.net -sivustolle!

Haluatko tietää lisää Super Mariosta? Piipahda KAIKKEA KIVAA -sivuilla ja tutustu Super Mario tietopakettiin.

 

Oletko kiinnostunut Super Mario T-paidoista tai muista Nintendo -tuotteista, joita ei meillä ole varastotavarana?

Toimitustuotteet löydät tästä linkistä. Mikäli löydät jotain kiinnostavaa, ota yhteyttä niin annamme lisätietoja hinnasta, toimitusajasta ym.

Ikäsuositus3 v +
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA