Nintendo Super Mario - Goomba avaimenperä
Tuotenumero
KE141763NTN
Hinta:6,20€

Goombat eli Kuukuset ovat Marion arkkivihollisen Bowserin kätyreitä. Ne ovat Mario -sarjan tavallisimpia vihollisia. Ulkonäöltään Goombat muistuttavat pieniä, jalallisia sieniä. Niitä esiintyy usein laumoissa. Goomba on moneen kertaan valittu kaikkien aikojen sympaattisemmaksi ja suosituimmaksi videopeliviholliseksi.

Tämä kuminen avaimenperä on Super Mario -fanin toivelahja.

Avaimenperän koko on 6 x 5 cm ja kokonaispituus ketjun kanssa n. 11 cm. Kokonsa vuoksi avaimenperä on helppo löytää suurenkin repun pohjalta! Avaimenperän voi laittaa kiinni myös reppuun, näin koulumatkakin maistuu mukavammalta.

 

HUOM!

Mikäli tilaat pelkän avaimenperän ja pystymme toimittamaan tilauksen sinulle edullisemmin kirjeenä, palautamme sinulle maksamasi postipaketin lähetyskulujen ja kirjetoimituksen välisen erotuksen.

Kirjetoimitus on pienillä kevyillä lähetyksillä pakettia edullisempi lähetystapa. Painosta ja koosta riippuen, pystymme toimittamaan kirjelähetykset yleensä 3 - 4 eurolla.

Enää ei siis tarvitse tuskailla pienillä tilauksilla suuria lähetyskuluja! Mikäli tilauksesi on painoltaan ja kooltaan sellainen, että pystymme toimittamaan sen sinulle kirjeenä, saat liikaa maksamasi rahat takaisin tilillesi.

Huom!

Kirjetoimituksen kustannukset muodostuvat postimaksusta, pakkauspussista, kuljetus ja käsittelykuluista, ym. ei siis pelkästään kirjeen postimaksusta.

Mikäli haluat asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä info@leikisti.fi.

 

Haluatko tietää lisää Super Mariosta? Piipahda KAIKKEA KIVAA -sivuilla ja tutustu Super Mario tietopakettiin.

Ikäsuositus3 v +
Valitettavasti tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Kysy tuotteen saatavuutta
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

1 kommentti artikkelissa

GOOMBA ON SUPER PAPER MARIOON LISÄKSI NE SULAUTUU GOOM GOOM NIMISEEN HAHMOON !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA