Sorgenfresser - Ernst mini
Tuotenumero
4001504423124
Hinta:14,90€
(
Listahinta: 14,95€
)

SORGENFRESSER –huolisyöppö pitää painajaiset loitolla ja peukut pystyssä omistajansa puolesta vaikeissa kokeissa, sekä – mikäli äiti tai isä auttavat – vetoketjusuusta voi löytyä lohtua pienelle potilaalle tai vaikkapa viesti koti-ikävää potevalle reissaajalle. Hammaskeijunkin on kuultu hoitavan asioitaan Sorgenfresserin avulla :) Teinien kipeimmät sydänsurut ja työn aiheuttama stressi kuuluvat myös näiden huoli-spesialistien repertuaariin!

Huolet voi kirjata tai piirtää paperille ja “MAISKIS!” Sorgenfresser avaa suuren suunsa ja nielaisee murheet! Huolet eivät toki katoa silmänräpäyksessä, mutta ensi askel niistä selviämiseen on otettu, ja mieli kohenee ja olo alkaa helpottua! Myös opettajat ja psykologit pitävät Sorgenfresserin kanssa työskentelystä. Hullunkurinen ja huoleton Saggo kavereineen saa lapset avautumaan murheistaan helpommin! Lisäksi nämä hellyttävät oliot ovat täydellisiä halailtavia – eivätkä ainoastaan lapsille…

 

Lapsilla on pelkoja, murheita ja tarpeita. Vanhemmat yrittävät parhaansa mukaan tunnistaa ne ajoissa ja tehdä niille jotain, mutta usein se on vaikeaa sillä lapsilla on taipumus pitää murheet ja huolet sisällään. Tällaisena hetkenä Sorgenfresser tarjoaa oivan keinon murheiden ja huolten selvittämiseen. Lapsi voi purkaa sydäntään turvallisesti Sorgenfresserille omassa rauhassaan, yksityisesti piirtämällä tai kirjoittamalla ja sulkea murheensa tai toiveensa Sorgenfresserin kannettavaksi. Ongelmat eivät ratkea tällä, mutta Sorgenfresser tarjoaa oivan apuvälineen vanhemmille lapsen murheiden ja huolten selvittämiseksi. Usein murhe ja huoli helpottavat jo kun ne saa kertoa toiselle ja Sorgenfresser tarjoaa lapselle tähän turvallisen ja helpon keinon. Vanhempi saa Sorgenfresserin avulla tietää, mikä lasta painaa ja pystyy puuttumaan lapsen huolenaiheisiin ja pelkoihin, jotka muuten ehkä jäisivät lapsen yksin kannettaviksi.

Sorgenfressereiden motto on "We eat your worries!" - Me syömme huolesi. Sen ne todella tekevät, mutta on niistä moneen muuhunkin. Sorgenfresser tallettaa haaveesi, välittää viestisi rakkaillesi ja elää mukana perheesi arjessa. Sorgenfresser on huolenpitoa, lämpöä, hellyyttä ja rakkautta. Kaikkea mitä haluat rakkaillesi antaa.

 

materiaali:

ihanan pehmeää veluuria:

  • 90 % polyesteri
  • 10 % puuvilla

silmät broodeerattu

pituus: 25 cm

pesuohje:

käsinpesu miedolla saippualiuoksella, ei valkaisuaineita, ei rumpukuivausta, ei silitystä

 

Katso hauska Sorgenfresser -video: http://www.sorgenfresser.com/

Sorgenfressereillä on myös omat Facebook -sivut. Kurkista, mitä kaikkea kivaa ne siellä touhuavat:

https://www.facebook.com/SorgenfresserSuomi

 

Sorgenfresserit ovat ihastuttaneet lapsia ja vanhempia ympäri maailmaa. Nyt ne ovat täällä ja voit valita, kuka muuttaa teille! 22 erilaista hahmoa, kaksi eri kokoa. psykologien suosima, ”Loved by Parents” –palkinnon hopeamitallisti!

 

Kuvassa Ernst ei ole aivan yhtä charmantti kuin livenä. Kuva ei kerro, miten Ernst on kauniin vaalean vihreävalkoinen ja kutrien "rastat" ovat vaaleanvihreä-vaaleankeltaraidalliset. Lisäksi Ernst on vetoketjuunsa saanut kirkkaanpunaisen koristeen, liekö se tassu vai mikä. Päätä itse. Vaikka kuva ei kerrokaan koko totuutta Ernstin upeudesta, Ernst itse tietää olevansa ihqu. Ja lelukaupan täti myös, joka Ernstin livenä näki.


Ikäsuositussopii ihan kaikille
Valitettavasti tuote on tilapäisesti loppunut varastostamme. Kysy tuotteen saatavuutta
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA