Maa Aikojen Alussa 11 - Pikkusaurusten Matkassa
Tuotenumero
5050582349917
Hinta:9,90€
(
Listahinta: 12,00€
)

Tutut esihistorialliset dinoystäväsi ovat palanneet tässä upouudessa seikkailussa, joka tulvii naurua ja hauskuuksia! Tällä kertaa Suureen laaksoon saadaan vieraita kun Pikkusaurukset saapuvat antamaan Pikkutassulle kunnon oppitunnin valheiden kertomisesta. Elokuvan aikana tapaat paljon uusia ystäviä ja pääset laulamaan täysin uusia lauluja. Pikkusaurukset opettavat meille, että sankarit, ystävät ja perheet voivat olla kaikenkokoisia ja -näköisiä! Ikäsuositus: 7 +.

Kesto: n.1 h 21 min, puhuttu suomeksi ja ruotsiksi.

 

HUOM!

Mikäli tilaat pelkän dvd -levyn ja pystymme toimittamaan tilauksen sinulle edullisemmin kirjeenä, palautamme sinulle maksamasi postipaketin lähetyskulujen ja kirjetoimituksen välisen erotuksen.

Kirjetoimitus on pienillä kevyillä lähetyksillä pakettia edullisempi lähetystapa. Painosta ja koosta riippuen, pystymme toimittamaan kirjelähetykset yleensä 3 - 4 eurolla.

Enää ei siis tarvitse tuskailla pienillä tilauksilla suuria lähetyskuluja! Mikäli tilauksesi on painoltaan ja kooltaan sellainen, että pystymme toimittamaan sen sinulle kirjeenä, saat liikaa maksamasi rahat takaisin tilillesi.

Huom!

Kirjetoimituksen kustannukset muodostuvat postimaksusta, pakkauspussista, kuljetus ja käsittelykuluista, ym. ei siis pelkästään kirjeen postimaksusta.

Mikäli haluat asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä info@leikisti.fi.

 

Ikäsuositus7 v +
VarastossaKyllä
Toimitusaika2-3 arkipäivää
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA