Maa Aikojen Alussa 13 - Viisaat Ystävät
Tuotenumero
5050582538304
Hinta:9,90€
(
Listahinta: 12,00€
)

Valmistaudu hauskaan matkaan, kun esihistorialliset ystäväsi lähtevät kohti uusia seikkailuja! Dinomaisen hauskaa seikkailua säestävät monet uudet laulut! Pikkutassu, Sera, Piikki, Petri ja Alli tapaavat kaksi keltamahaista dinosaurusta, jotka ovat eksyneet vaeltaessaan kohti kaukaista laaksoa. Kun näyttää siltä, etteivät uudet tuttavuudet välttämättä löytäisi laaksoa omin päin, Pikkutassu ystävineen päättää auttaa heitä ja samalla opettaa heille tärkeitä, viisauksiksi kutsuttuja elämän oppitunteja. Löydettyään määränpäänsä Pikkutassu huomaa, että vaikka keltamahat eivät kovin hyvin sisäistäkään hänen viisauksiaan, he pärjäävät varsin hyvin omillaankin. Ikäsuositus: 7+

Kesto: n. 1 h 12 min, puhuttu suomeksi ja ruotsiksi.

 

HUOM!

Mikäli tilaat pelkän dvd -levyn ja pystymme toimittamaan tilauksen sinulle edullisemmin kirjeenä, palautamme sinulle maksamasi postipaketin lähetyskulujen ja kirjetoimituksen välisen erotuksen.

Kirjetoimitus on pienillä kevyillä lähetyksillä pakettia edullisempi lähetystapa. Painosta ja koosta riippuen, pystymme toimittamaan kirjelähetykset yleensä 3 - 4 eurolla.

Enää ei siis tarvitse tuskailla pienillä tilauksilla suuria lähetyskuluja! Mikäli tilauksesi on painoltaan ja kooltaan sellainen, että pystymme toimittamaan sen sinulle kirjeenä, saat liikaa maksamasi rahat takaisin tilillesi.

Huom!

Kirjetoimituksen kustannukset muodostuvat postimaksusta, pakkauspussista, kuljetus ja käsittelykuluista, ym. ei siis pelkästään kirjeen postimaksusta.

Mikäli haluat asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä info@leikisti.fi.

 

Ikäsuositus7 v +
VarastossaKyllä
Toimitusaika2-3 arkipäivää
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA