Puuha-Pete - Nossen viidakkoseikkailu
Tuotenumero
6415018621910
Hinta:5,00€
(
Listahinta: 12,70€
)
  • NOSSEN VIIDAKKOSEIKKAILU:  Kun Monna maalaa koulun aitaan viidakkoaiheisia kuvia, Nosse kuvittelee näkevänsä norsun jalanjälkiä.
  • PETE PARKETILLA:  Pete rakentaa Pikkelsin pellolle tanssilavan ja päättää yllättää kaikki tanssitaidoillaan. Onhan´hän opetellut salsan askelia rouva Kirsikan tanssitunneilla.
  • MONNAN MUOTINÄYTöS:  Kaupungin muotinäytöstä varten täytyy rakentaa esiintymislava. Puten mielestä lavalla voi tehdä vaikka mitä, ja kohta kaikki ovat maaliroiskeissa!
  • PUTTE JA KYYHKYSET:  Putte tarjoutuu vahtimaan herra Hissan kyyhkysiä, mutta päästää linnut vahingossa vapaaksi. Lopulta Putte putoaa katon läpi ja juuttuu kattolautoihin.
  • MONNAN ENSIAPUTAIDOT:  Monnan ensiaputaidot joutuvat koetukselle kun Puten jalka pitää lastoittaa. Pikkelsin isännän puutavarasta riittää ensiapua moneen hätään.
  • TARKASTAJA PULTTI KOIRANVAHTINA:  Pormestarin koira pelästyttää Kisun, joka joutuu juoksemaan karkuun. Ajojahti päättyy Peten työmaalle.
  • TATUN KYNTöPUUHAT:   Kun Pete on rakentamassa siemenvarastoa Pikkelsin isännälle, Tatu jätetään yksin kyntämään peltoa.

 

Kesto: 1:03. Puhuttu suomeksi.

 

HUOM!

Mikäli tilaat pelkän dvd -levyn ja pystymme toimittamaan tilauksen sinulle edullisemmin kirjeenä, palautamme sinulle maksamasi postipaketin lähetyskulujen ja kirjetoimituksen välisen erotuksen.

Kirjetoimitus on pienillä kevyillä lähetyksillä pakettia edullisempi lähetystapa. Painosta ja koosta riippuen, pystymme toimittamaan kirjelähetykset yleensä 3 - 4 eurolla.

Enää ei siis tarvitse tuskailla pienillä tilauksilla suuria lähetyskuluja! Mikäli tilauksesi on painoltaan ja kooltaan sellainen, että pystymme toimittamaan sen sinulle kirjeenä, saat liikaa maksamasi rahat takaisin tilillesi.

Huom!

Kirjetoimituksen kustannukset muodostuvat postimaksusta, pakkauspussista, kuljetus ja käsittelykuluista, ym. ei siis pelkästään kirjeen postimaksusta.

Mikäli haluat asiasta lisää tietoa, ota yhteyttä info@leikisti.fi.

Ikäsuositus3 v +
VarastossaKyllä
Toimitusaika2-3 arkipäivää
Tuotteen arvostelu:
0
 
 
Viimeisimmät arvostelut tuotteesta

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA