Maailman söpöimmät ja kätevimmät?

 

Ihastuin ikihyviksi, kun postilaatikkoon kolahti Skp Hop lastentarvikeluettelo.

Luettelossa oli toinen toistaan ihanampia reppuja, matkalaukkuja, leikkimattoja, astioita, hotolaukkuja ja vaikka mitä muuta. Eniten ilahdutti, upean ulkonäön lisäksi se, että kerhorepuissa oli lämpöeristetty sivutasku!

Miksi näitä ei löytynyt silloin, kun meillä oltiin kerhoikäisiä ja piti kuljettaa eväitä mukana! Poika ei suostunut syömään eväsleipiä tai jogurttia, jos ne olivat lämpimiä ja kerran jos toisenkin piti tehdä kaiken maailman kylmakalle virityksiä kerhoreppuun eväitä viilentämään. Voi että näille olisi ollut käyttöä!

Tai silloin, kun oltiin vielä vaunuikäisiä. Kuinka kätevää olisi ollut kuljettaa valmiiksi lämmitetty ruoka lämpöeristetyssä eväslaukussa, kun lähdettiin jonnekin, jossa ei ollut mahdollisuutta ruoan lämmittämiseen. Mutta ei, viriteltiin villasukkalämmittimiä ja ties mitä.

Jos teiltä löytyy vauvoja tai alle kouluikäisiä lapsia, niin käykäähän ehdottomasti kurkkaamassa meidän Skip Hop -sivujamme ja tutustukaa tuotteisiin. Teette takuulla löydön, joka mullistaa arjen :)

Sivuilla on näin aluksi kerhoreppuja, lasten matkalaukkuja, eväslaukkuja ja valjasreppuja. Pikkuhiljaa valikoimat kasvavat muilla Skip Hop -tuotteilla: leikkimatoilla, jotka muuten ovat aivan erilaisia kuin ns. normi leikkimatot, astioilla ym. kivalla.

Niitä odotellessa klikkaileppa näitä:

 

Eikä varmaan tarvitse edes sanoa, että tuotteet ovat laatutyötä :)

Mikä repuista on teidän suosikkinne, lelukaupan täti haluaa Pöllön :)

 

 

www.leikisti.fi

Meille, jotka olemme ikuisesti lapsia :)

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA