MAKSA LASKULLA TAI OSAMAKSULLA

 

 

 

Haluatko maksaa tilauksesi laskulla tai osamaksulla?

Collector lasku-/osamaksupalvelu - helppo, kätevä ja turvallinen maksutapa


 

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa, ja osamaksu voikin tuntua turvalliselta vaihtoehdolta.

Leikisti.fi -verkkokaupassa voit Suomen Verkkomaksujen palvelun kautta valita maksutavaksi myös Collector -lasku/ osamaksu vaihtoehdon. Collector -laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 5000 euroon asti.

 

   Helppoa, kätevää ja turvallista   

Collector lasku-/ osamaksupalvelu on helppo ja varma maksutapa. Collectoria käyttämällä voit maksaa verkko-ostoksesi laskulla joko yhdessä tai useammassa erässä.

Collector laskuilla saat 30 päivää, parhaassa tapauksessa jopa 60 päivää, korotonta maksuaikaa, eikä lasku koskaan eräänny keskellä kuukautta. Näin ollen  laskujen maksusta ei tarvitse kantaa huolta ennen kuukauden loppua. Collector lähettää sinulle laskun vasta tilaustasi seuraavan kuukauden 10. päivänä, joten jos tilaat tuotteen heti kuun alussa, saat tilauksellesi ruhtinaallisesti maksuaikaa. Voit halutessasi maksaa ostoksesi myös pienemmissä erissä.

Collectorin ansiosta voit itse päättää, kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Maksut voi jakaa 36 erään, pienin maksettava lyhennys on kuitenkin 10 euroa. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan ja näin lopettaa osamaksujen maksamisen.

Osamaksuista ei laskuteta ylimääräisiä avausmaksuja. Osamaksuista peritään kuitenkin joka kuukausi tilinhoitomaksu 2,95 euroa ja 1,6 % korko, joka lasketaan ensimmäisestä osamaksusta lähtien.

Collectorilla ostaminen on turvallista. Saat tuotteet ensin kotiisi ja maksat vasta sitten.

 

 

   Mitä Collectorin käyttäminen maksaa?  

 

Collector laskuasiakkaana voit valita kaksi maksutapaa: 

1. Voit maksaa koko summan kerralla. 

2. Voit jakaa laskun 36 kuukaudelle, jolloin sinusta tulee automaattisesti tiliasiakas.

 

 

1.  Jos valitset maksutavaksi Collectorin ja maksat laskun kerralla  

Laskuun lisätään:

  • laskutusmaksu 2,95 euroa
  • maksutapalisä 3,2% laskun loppusummasta

Jos laskun maksetaan kerralla ja maksu tapahtuu maksuehtojen mukaisesti, muita kustannuksia ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Laskuasiakkaan tulee olla 20 vuotta täyttänyt. Luottotiedot tarkistetaan.


2.  Jos valitset maksutavaksi Collectorin ja haluat maksaa laskun erissä  

Laskuun lisätään:

  • tilinhoitomaksu 2,95 euroa (laskutetaan joka erästä)
  • maksutapalisä 3,2% laskun loppusummasta (maksetaan vain yhden kerran, ostosta tehtäessä)
  • 1,6% korko (korko lasketaan kuukauden lopussa olevan velkasaldon mukaan). Vuotuinen korko on 19,2% (todellinen vuosikorko riippuu valitusta takaisinmaksuajasta).
Mikäli maksat laskun maksuehtojen mukaan, muita kuluja ei tule. Jos laskun maksu viivästyy, peritään seuraavassa laskussa 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jos haluat maksaa laskun erissä valitset itse, paljonko lyhennät laskua kerralla (minimimaksuerä on 1/36 osa laskusta tai vähintään 10 euroa). Laskuun on valmiiksi merkitty minimimaksuerä. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan ja näin lopettaa osamaksujen maksamisen.


Collector laskulla/ osamaksulla ostaminen, edellyttää myönteistä luottopäätöstä luotonantajalta. Collectorilla on tietyt kriteerit, joiden perusteella luottopäätökset tehdään. Hylätty luottopäätös ei välttämättä tarkoita, että asiakkaalla olisi maksuhäiriömerkintöjä.

 

Collector lasku-/ osamaksuvaihtoehdon saat, kun valitset ostoskorissa maksutavaksi Paytrail ja sieltä Collector lasku-/ osamaksupalvelun.

 

 

 

 

 

 

 

TÄYDELLISET COLLECTOR LASKU/ OSAMAKSU EHDOT SEURAAVISTA LINKEISTÄ:

Tarkempi palvelukuvaus:

https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_FI.pdf

Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot:

https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

 


Luotonantajana toimii Collector Bank AB.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Paytrail Oyj

Innova 2

Lutakonaukio 7

40100 Jyväskylä

puhelin: 0207 181 830 arkisin 8.00-19.00

sähköposti: asiakaspalvelu@paytrail.com

y-tunnus: 2122839-7