Nurmikko kuurassa - joko pian on Joulu?

 

 

Tästä se taas alkaa :) Aamulla oli mittarissa 2 astetta pakkasta ja maa mukavasti kuurassa. Olikin helppo virittäytyä joulutunnelmaan ja ruveta naputtelemaan koneelle tietoja loppuvuoden ehdottomasti odotetuimmista tuotteista.

Meillä on (varmuudeksi) jo kuukausi sitten ruvettu kirjoittamaan Joulupukille toivomuslistoja, ettei vaan jäisi viimetinkaan ;) Lista pitenee päivittäin ja kun ne joulun ykköslehdet, lelulehdet, viimein kolahtavat laatikkoon, iskee ipanoihin paniikki, kun niistä löytyykin NIIN PALJON kaikkea ihanaa, mitä ei oltu hoksattu toivoa. Lopulta onkin yleensä aivan sama, laittaisiko lelulehtien kanteen vain lapun "nämä kaikki, kiitos" ja heittäisi listat pois. Mutta toisaalta, siinähän se kaikki hauskuus piileekin: toivomisessa ja haaveilussa. Päivä päivältä jännitys kasvaa, josko sitä tänä jouluna VIIMEIN saisi sen hevosen, jota on toivonut jo viisivuotiaasta saakka ;)

Pahinta joulunodotus tuskaa helpottamaan on joku nero onneksi keksinyt joulukalenterit. Olivat ne sitten itse askarrellut tai kaupasta ostetut, vaikutus on sama. Pikku jännitystä ja isoa riemua, kun sen luukun sitten viimein saa aukaista.

Meillä on jo muutaman vuoden ajan hihkuttu LEGON tahdissa. Joka vuosi on pitänyt se kunkin vuoden LEGO -joulukalenteri saada, kunhan nyt ensin on pari viikkoa pähkäilty KUMMAN vaihtoehdon sitä valitsisi. Tämän vuoden pähkäiltäviksi LEGO on valmistanut kaksi upeaa kalenteria: LEGO City Poliisi -kalenterin sekä LEGO Star Wars -kalenterin.

Molemmat kalenterit iskevät juuri sinne minne pitääkin. Aamulla ei ehditä tarpeeksi nopeasti sängystä ylös, että pääsisi kurkkaamaan, mitä luukusta löytyy. Ennen eskariin ja kouluun lähtöä pitää sitten äkkiä saada kasattua päivän projekti ja kotiin tultua, leikki alkaa. Joulun jälkeen kalenteria ei tietenkään malteta heittää pois vaan se pölyttyy hyllyssä vähintään juhannukseen, jolloin äiti vaivihkaa ja varovasti salakuljettaa sen pois. Legot jäävät jatkamaan leikkejään muiden Legojen seurassa.

Ennen kuin kiskaiset sukset kuuran päälle, klikkailehan oheisia linkkejä ja käväise kurkkaamassa, kumman tahdissa teillä jännitettäisiin ;)

 

 

 

Villasukat jalassa, lelukaupan täti

 

P.S.

En muuten saanut sitä hevosta viime joulunakaan ja yllätys, yllätys, meidän muksut valitsivat joulukalenterinsa viidessä minuutissa ;)

 

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA