Osta nyt - maksa 28.2.2017

 

Helpotusta joulun lahja hankintoihin!

Collector Lasku/ -osamaksu - helppo, kätevä ja turvallinen maksutapa.

 

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa, ja lasku/ osamaksu voikin tuntua turvalliselta vaihtoehdolta.

Leikisti.fi -verkkokaupassa voit Paytrail -palvelun kautta valita maksutavaksi myös Collector -lasku/ osamaksu vaihtoehdon. Collector -laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 5000 euroon asti.

Saat tiedon luottopäätöksestä heti sen jälkeen, kun olet vahvistanut tilauksen Leikisti.fi -verkkosivuilla. Jos teet ostoksen Collector Lasku -maksutavalla 31.12.2016 mennessä ja Collector Bank hyväksyy luottohakemuksesi, sinun ei tarvitse maksaa ostosummasta mitään ennen 28.2.2017.

Collector Bank lähettää sinulle postitse laskun ostotapahtumaa seuraavana kuukautena ja lasku erääntyy maksettavaksi vasta helmikuun 28. päivä 2017. Laskuun lisätään laskutusmaksu 2,95 euroa mutta luottokorkoa ei peritä ostopäivän ja laskun eräpäivän väliseltä ajalta.

Kaikki 20 vuotta täyttäneet Suomessa vakituisesti asuvat henkilöt voivat hakea luottoa Collector Lasku -maksutavalla. Collector Bank tarkastaa luotonhakijan luottotiedot ennen luoton myöntämistä. Luoton myöntäjä on Collector Bank AB (ruotsalainen y-tunnus 556597-0513 ja osoite Box 11914, 404 39 Göteborg, Ruotsi). Yleisen palvelukuvauksen Collector Bankin laskulla maksamisesta löydät seuraavasta linkistä:

https://www.collector.fi/henkiloasi….

 

Sopimusehdot

 

Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät seuraavasta linkistä:

https://www.collector.se/upload/Par…

Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot löydät seuraavasta linkistä:

https://www.collector.se/upload/Par…

 

 

 

 

Helppoon ja stressittömään jouluun -

www.leikisti.fi ja Collector Lasku.


Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA