Puuhapäivän taidenäyttely - "Ystävyys"

 

 

Tervetuloa taidenäyttelyyn!

 

Puuhapäivän taidenäyttelyn töiden teemana on ollut ystävyys, parhaat kaverit, ihanat yhteiset hetket, suosikki hahmot ja ne kaikkein rakkaimmat lelut, joita ilman elämästä ei kerta kaikkiaan tule mitään.

Helmi- ja maaliskuun aikana on kodeissa piirrelty ja räpsitty kuvia ja "postimies Pate" tiputtikin laatikkoon toinen toistaan upeampia taideteoksia ja sähköposti täyttyi upeista kuvista ja piirustuksista. Kiitos niistä kaikille taiteilijoille ja erityiskiitos äideille ja isille kuvien ja piirustusten lähettämisestä!

Kaikkien piirustusten ja kuvien takaa välittyi ajatus siitä, kuinka tärkeitä kuvien esittämät lelut tai asiat olivat. Lapsuuden tärkeät lelut ja kiinnostuksen kohteet muistuvat mieleen vielä aikuisenakin. Ja ne ihanat yhteiset hetket, sellaiset ihan tavalliset arkiset, antavat turvallisuuden tunnetta jokapäiväiseen elämään ja ovat juuri niitä muistoja lapsuudesta, joista kerrotaan sitten joskus omille lapsille niinä lapsuuden kaikkein parhaimpina hetkinä.

Oli ihana lukea tarinoita kuvien ja piirustusten taustalta. Mieltä lämmitti lukea rakkaista pehmoleluista, jotka olivat kulkeneet elämässä mukana sieltä ihan ensimmäisestä hetkestä lähtien ja joita ilman ei elämästä tule yhtään mitään.

Kilpailuun lähetetyt kuvat ja piirustukset olivat todella upeita. Kaikki osallistujat ansaitsevat isot onnittelut ja kiitokset siitä, että ilahduttavat meitä muita taideteoksillaan ja ihanilla valokuvillaan.

Näemme nyt kaikkien taiteilijoiden piirustukset sekä isien ja äitien räpsimät ihanaakin ihanammat valokuvat. Toivottavasti nautitte töistä yhtä paljon kuin mekin.

 

Nautinnollisia hetkiä huipputaiteen parissa - Tervetuloa näyttelyyn!

 

Maiju parhaan ystävänsä, Ellin, kanssa aurinkoisena kesäpäivänä kukkaniityllä frisbeetä heittelemässä.Maiju parhaan ystävänsä, Ellin, kanssa aurinkoisena kesäpäivänä kukkaniityllä frisbeetä heittelemässä.

 

Elias 3 v. lempilelunsa Toy Story -elokuvan Woodyn kanssa.Elias 3 v. lempilelunsa Toy Story -elokuvan Woodyn kanssa.

 

Miisa 1 v. lempilelunsa vauvanuken kanssa.Miisa 1 v. lempilelunsa vauvanuken kanssa.

 

Puujunanrata ja junat - lelu, joka on Pyhäsalmella ollut jo monen sukupolven suosikki.Puujunanrata ja junat - lelu, joka on Pyhäsalmella ollut jo monen sukupolven suosikki.

 

Iso Fisu - Mario pelimaailman hahmo. Piirsi Feetu 8 v.Iso Fisu - Mario pelimaailman hahmo. Piirsi Feetu 8 v.

 

Helsingissä huristellaan mopolla musiikin tahdissa.Helsingissä huristellaan mopolla musiikin tahdissa.

 

Mario -pelimaailmasta Lavaball. Piirsi Feetu 8 v.Mario -pelimaailmasta Lavaball. Piirsi Feetu 8 v.

 

Marion Sekatavara. Piirsi Eemeli 5 v.Marion Sekatavara. Piirsi Eemeli 5 v.

 

Jaso 1 v. ja lempilelu Fisher Price autorata.Jaso 1 v. ja lempilelu Fisher Price autorata.

 

Chuggington- ja Cars -fani, Jiko 2 v., lempilelujensa ympäröimänä.Chuggington- ja Cars -fani, Jiko 2 v., lempilelujensa ympäröimänä.

 

Mikkelissä asuu pieni poika, jolla on pieni kuorma-auto. Autolla on kuskattu kaikkea mahdollista ja kyydissäkin on mukava olla. Talvella lumikuormat siirtyivät paikasta toiseen ja ensi kesänä testataan, vieläkö kyytiin mahtuu.Mikkelissä asuu pieni poika, jolla on pieni kuorma-auto. Autolla on kuskattu kaikkea mahdollista ja kyydissäkin on mukava olla. Talvella lumikuormat siirtyivät paikasta toiseen ja ensi kesänä testataan, vieläkö kyytiin mahtuu.

 

Piranha World - Mario pelimaailma. Piirsi Feetu 8 v.Piranha World - Mario pelimaailma. Piirsi Feetu 8 v.

 

Aasan, 7 v., mielestä yksi maailman parhaista asioista: vietetään aikaa yhdessä ulkona kauniina kesäpäivänä. Tässä Aasa piirtää katuliiduilla ruutuhyppelyruudukkoa asfaltille, ja äiti istuu vieressä penkillä.Aasan, 7 v., mielestä yksi maailman parhaista asioista: vietetään aikaa yhdessä ulkona kauniina kesäpäivänä. Tässä Aasa piirtää katuliiduilla ruutuhyppelyruudukkoa asfaltille, ja äiti istuu vieressä penkillä.

 

Dinosaurus ja ihana kesäpäivä. Piirsi Mari 7 v.Dinosaurus ja ihana kesäpäivä. Piirsi Mari 7 v.

 

Kuvassa on Toad omalla valoboxi lautallaan. Toad on saanut  Viidakkokukan, Megasienen ja punaisen Yoshin munan. Saarella on Toadin oma talo ja sen oma laituri. Toadin talon vieressä on Pikkupilvi. Taiteili Feetu 8 v.Kuvassa on Toad omalla valoboxi lautallaan. Toad on saanut Viidakkokukan, Megasienen ja punaisen Yoshin munan. Saarella on Toadin oma talo ja sen oma laituri. Toadin talon vieressä on Pikkupilvi. Taiteili Feetu 8 v.

 

Jennan, 7 v., lempilelu Zhu Zhu Pets hamsteri leikkii juoksupyörällään.Jennan, 7 v., lempilelu Zhu Zhu Pets hamsteri leikkii juoksupyörällään.

 

Seikkailija Doran ja Nuutin hurjat seikkailut piirsi Minttu 3 v.Seikkailija Doran ja Nuutin hurjat seikkailut piirsi Minttu 3 v.

 

Oula, 3v., taiteili kuvan omasta perheestään.Oula, 3v., taiteili kuvan omasta perheestään.

 

Silja, 6 v., piirsi oman rakkaan Jessi -pupunsa ja sille perheen.Silja, 6 v., piirsi oman rakkaan Jessi -pupunsa ja sille perheen.

 

Linnea, 8 v., taiteili rakkaan pehmolelu unikaverinsa Vohveli -koiran.Linnea, 8 v., taiteili rakkaan pehmolelu unikaverinsa Vohveli -koiran.

 

Rakas Anni -nalle on ollut Emmillä syntymästä saakka. Se on ollut  Kreikassa, mummulla ja hoitopaikassa. Annissa on ollut isoja ja pieniä reikiä ja se on laihempi kuin ennen. Reikiä korjasivat äiti, hoitotäti, mummu ja isosisko.  Maailman ihanin nalle.Rakas Anni -nalle on ollut Emmillä syntymästä saakka. Se on ollut Kreikassa, mummulla ja hoitopaikassa. Annissa on ollut isoja ja pieniä reikiä ja se on laihempi kuin ennen. Reikiä korjasivat äiti, hoitotäti, mummu ja isosisko. Maailman ihanin nalle.

 

Sottaland -työn taiteili Eemeli 5 v.Sottaland -työn taiteili Eemeli 5 v.

 

Lumarock -työn loihti Feetu 8 v.Lumarock -työn loihti Feetu 8 v.

 

Eemeli, 5 v., ja Taaperoland.Eemeli, 5 v., ja Taaperoland.

 

Emilia, 4 v., rakastaa prinsessoja. Tässä kuvassa poseeraa Prinsessa Ruusunen.Emilia, 4 v., rakastaa prinsessoja. Tässä kuvassa poseeraa Prinsessa Ruusunen.

 

Telaketjukone Play 2-3. Piirsi Eemeli 5 v.Telaketjukone Play 2-3. Piirsi Eemeli 5 v.

 

Telaketjukone Play 7-1. Suunnitteli Eemeli 5 v.Telaketjukone Play 7-1. Suunnitteli Eemeli 5 v.

 

Telaketjukone Play 9 Haamutalo by Eemeli 5 v.Telaketjukone Play 9 Haamutalo by Eemeli 5 v.

 

Toadien Sekatavara. Mario pelimaailman inspiroiman työn piirsi  Eemeli 5 v.Toadien Sekatavara. Mario pelimaailman inspiroiman työn piirsi Eemeli 5 v.

 

Jiko, 2 v., ja upea taideteos Cars -autoista.Jiko, 2 v., ja upea taideteos Cars -autoista.

 

Luigi, piirsi Samuli 6 v.Luigi, piirsi Samuli 6 v.

 

Super Mario, piirsi Ville 7 v.Super Mario, piirsi Ville 7 v.

 

Toxid by Feetu 8 v.Toxid by Feetu 8 v.

 

Toxid 2 by Feetu 8 v.Toxid 2 by Feetu 8 v.

 

Kärsämäellä asuu poika, jonka rakkain lelu on pehmo-Tikru. Tikru on ollut pojalla syntymästä saakka. Ilman Tikrua ei voida edes nukkua tai kyläillä. Tikru on ainut lelu, joka ei saa "kyytiä" vaan sitä silitellään nätisti.Kärsämäellä asuu poika, jonka rakkain lelu on pehmo-Tikru. Tikru on ollut pojalla syntymästä saakka. Ilman Tikrua ei voida edes nukkua tai kyläillä. Tikru on ainut lelu, joka ei saa "kyytiä" vaan sitä silitellään nätisti.

 

Spiderman pelastamassa neitoa, 7 -vuotiaan Helsinkiläis taiteilijan taiteilemana.Spiderman pelastamassa neitoa, 7 -vuotiaan Helsinkiläis taiteilijan taiteilemana.

 

Wiggler World. Piirsi Feetu 8 v.Wiggler World. Piirsi Feetu 8 v.

 

Vitos Worldin Haamutalon taiteili Feetu 8 v.Vitos Worldin Haamutalon taiteili Feetu 8 v.

 

Taidenäyttelymme päättyi tähän ja on aika suunnata kohti uusia seikkailuja ja uusia piirustuksia.

Lelukaupan täti toivottaa kaikille taiteilijoille ihanaa kesää, mielikuvituksellisia piirustuksia ja mukavia hetkiä niiden kaikista rakkaimpien kanssa.

HYVÄ TAITEILIJAT!

 

 

HUOM! Olethan fiksu, ethän kopioi, käytä ja julkaise kuvia ilman lupaa.