Sähköposti toimii - tai ei, linjat tökkivät edelleen :(

Ei toivoa laajakaistan linjojen suhteen. Viikon on linja jo ollut pimeänä, eikä loppua näy. Aamupäivällä toimi säkällä kaksi tuntia.

Joten, jos ihmettelet sitä, miksi sähköposteihin ei vastata ja kun viimein vastataan, vastataan pitkällä viiveellä niin tässä syy. Aina kun linja sattuu hetkisen toimimaan, vastailen posteihin sormet savuten ja toivon, että ehdin vastata mahdollisimman monelle ennen kuin linja taas pimenee.

Mokkula on käytössä. Jostain syystä vain sähköpostien osalta on niin, että postit pystyy lukemaan mokkulakoneella, mutta niihin ei pysty vastaamaan. Ei harmainta aavistustakaan miksi. Asetukset ovat samat pöytä ja mokkulakoneessa, mutta mokkula nyt ei vaan viitsi posteja lähetellä.

Kun meikäläisen elämässä joku tökkii, tökkii se kunnolla :)

Mutta ei niin huonoa, että ei jotakin hyvääkin. Tilausten vastaanotto ja toimitukset pelaavat täydellisesti :) Joten älä hätäile. Tilaile, viestittele ja muuten vaan surffailet kaupan sivuilla normaaliin tapaan, kaikki toimii hienosti. Minä luen viestit, otan vastaan tilaukset ja toimitan ne vikkelästi :) Vastailen viesteihin vaan hitaan puoleisesti.

Facebook -civut toimivat, niiden kautta voi myös ottaa yhteyttä ja pystyn jopa vastaamaan nopeaan tahtiin :) Tai voi soitella, kännykkä toimii.

Kyllä tämä tästä. Iltapäivällä soittelen (taas) puhelinyhtiölle ja Erkki kertoo, missa mennään...

Että silleen, emme ole tylyjä, olemme vain hitaita ;) sattuneesta syystä...

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA