Suomen Verkkomaksuille maksulaitostoimilupa 5.9.2011

 

 

Suomen Verkkomaksut Oy on saanut ensimmäisenä suomalaisena verkkomaksamiseen keskittyneenä yrityksenä Finanssivalvonnan myöntämän, maksulaitoslain edellyttämän toimiluvan.


Finanssivalvonnan johtokunta on myöntänyt Suomen Verkkomaksut Oy:lle EU:n maksupalveludirektiivin ja Maksulaitoslain mukaisen maksulaitoksen toimiluvan 5.9.2011. Yhtiön vakavaraisuuden lisäksi maksupalvelulain mukaisen toimiluvan saaminen edellyttää, että yrityksen toiminta on ammatillisesti ja eettisesti korkeatasoista.

Suomen Verkkomaksut Oy tarjoaa kaikille verkossa toimiville yrityksille ja yhteisöille maksupalveluja maksuliikenteen hoitamiseksi. Yritys on vakiinnuttanut asemansa Suomen johtavana toimijana, ja se listattiin liikevaihdolla mitaten vuoden 2010 Keski- ja Itä-Suomen nopeimmin kasvaneeksi yritykseksi.

- Asiakasyritystemme näkökulmasta maksulaitostoimilupa tarkoittaa sitä, että Suomen Verkkomaksut on vakavarainen ja toimintamme on laadukasta ja läpinäkyvää. Finanssivalvonta kiinnitti erityistä huomiota siihen, että tunnemme riittävän hyvin asiakasyrityksemme taustat ja toiminnan, kertoo operatiivinen johtaja Mika Parikka Suomen Verkkomaksuista.

- Kuluttajan näkökulmasta tämä puolestaan merkitsee, että Suomen Verkkomaksut valvoo asiakasyritystensä taloutta, menettelytapoja ja tavarantoimituksia. Nähdessään verkkokaupan käyttävän Suomen Verkkomaksujen maksupalvelua, kuluttaja voi varmistua verkkopalvelun luotettavuudesta, Parikka lisää.

 


Lelukauppa Leikisti Ky - Leikisti.fi -verkkokauppa onnittelee Suomen Verkkomaksuja

ja toivottaa asiakkaansa tervetulleiksi TURVALLISILLE VERKKO-OSTOKSILLE!

 

 

 


Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA