Takuu

 

 

 

   Takuu   

Mikäli tuotteen valmistaja on myöntänyt tuotteelle takuun, toimii lasku takuukuittina.

Säilytä lasku koko takuuajan. Noudata tuotteen käyttö- ja asennusohjeita, sillä takuu korvaa ainoastaan materiaalivirheet sekä normaalikäytössä syntyneet viat.

Jos tuote menee rikki takuuaikana, voit lähettää rikki menneen tuotteen meille veloituksetta ja valmistajan takuuehtojen mukaisesti joko lähetämme tuotteen valmistajalle korjattavaksi veloituksetta, vaihdamme tuotteen uuteen tai palautamme sinulle tuotteesta maksamasi rahat.

Takuu ei korvaa tuotteen tilaamisesta aiheutuneita lähetyskuluja.

Mahdollinen takuu astuu voimaan ostopäivästä tai Postin/ Matkahuollon lähetyksissä siitä, kun lähetys on vastaanotettu.

Takuu on voimassa ainoastaan, kun tuotetta on käytetty valmistajan ohjeiden ja suositusten mukaisesti. Jos tuotteen huonontumisen tai rikkoontumisen aiheuttaa tapaturma, tuotteen vääränlainen käyttö tai muu valmistajan ohjeiden ja suositusten vastainen toiminta, ei tuotteen huonontumista tai rikkoontumista korvata.

 

 

 

Leikisti.fi -verkkokauppa oli ensimmäinen nettilelukauppa, joka sai Verkkoteollisuus Ry:n myöntämän LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkin vuonna 2011!

LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkki on tae siitä, että Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut Luotettavaa toimintaa -laatumerkin sääntöihin.

Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti.

Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Luotettavaa toimintaa -laatumerkin.


Tervetuloa turvallisille verkko-ostoksille!