Tuotteiden maksaminen

 

 

   Tuotteiden maksaminen  

Tuotteet ja niiden lähetyskulut voi maksaa joko:

 • Ennakkolaskulla, jolloin tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi laskun, jonka maksat normaalisti omassa verkkopankissasi. Tilaus otetaan käsittelyyn, kun suoritus on saapunut tilillemme. Tämä kestää yleensä kaksi arkipäivää. Ennakkolaskulla maksettaessa maksusuoritukset osoitetaan Lelukauppa Leikisti Ky:n tilille, Lapuan Osuuspankki 474700-122614, IBAN FI12 4747 0010 0226 14, BIC: POPFFI22 ennakkolaskulla olevien tietojen mukaisesti. Ennakkolaskulla maksettaessa, pidämme tilattuja tuotteita varattuina viiden (5) päivän ajan, mikäli suoritusta ei sinä aikana ole tullut, katsotaan kauppa peruuntunneksi ilman eri ilmoitusta.
 • Paytrail Oyj:n  (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj) palvelun kautta:
  • omassa verkkopankissasi
  • luottokortilla (Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, American Express, Maestro, Diners Club, JCB)
  • Collector laskulla/ osamaksulla (ks. tarkemmat tiedot tästä linkistä) Collector -lasku/ osamaksu -vaihtoehdolla maksettaessa peritään 3,2 % maksutapalisä laskun loppusummasta.
  • Mobile Pay -maksutavalla (tietoa Mobile Pay -maksamisesta tästä linkistä: http://mobilepay.fi/fi-fi/Pages/mobilepay.aspx?sc_cid=carat|brand|SEM|MobilePayDesktop ) Mobile Pay -maksutapaa käytettäessä peritään 3,2% maksutapalisä laskun loppusummasta.
    
 • Postiennakolla tai bussiennakolla. HUOM! Olemme valitettavasti joutuneet toistaiseksi poistamaan posti-/ bussiennakko maksutapa vaihtoehdon väärinkäytösten vuoksi.
 • Käteisellä noutomyymälässä

Noutomyymälästä ostettaessa tuotteet maksetaan käteisellä. Voit myös tehdä tilauksen etukäteen leikisti.fi sivuilla, maksaa sen ja noutaa maksetut tuotteet noutomyymälästä, tällöin säästät lähetyskulut. Jos asut lähialueella, kysy kotiinkuljetuspalvelustamme.

 

 

 

   Paytrail Oyj:n palvelun kautta maksaminen  

 

Maksaessasi tilaamasi tuotteet Paytrail Oyj:n (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj) palvelun kautta valitset ostoskorissa maksutavaksi Paytrail.

Paytrail Oyj ostaa myyntisaatavan, eli maksun summan. verkkokauppiaalta ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden maksaa tämän laskun millä tahansa Paytrail Oyj:n palvelussa mainitulla maksutavalla.

 


   Paytrail Oyj:n tarjoamat maksutavat:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verkkopankit:

 • Nordea
 • Osuuspankki
 • Danske Bank
 • Älandsbanken
 • Handelsbanken
 • S-Pankki
 • Aktia
 • Säästöpankki
 • POP pankki

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Maksutapahtuma suoritetaan aina suojatussa turvallisessa yhteydessä eikä siitä välity Leikisti.fi -verkkokaupalle mitään muita tietoja kuin se, että tilauksen maksu on suoritettu. Pankkitietonne eivät tule missään vaiheessa Leikisti.fi -verkkokaupan tietoon.

Paytrail Oyj:n toiminta on finanssivalvonnan alaista.

 


Luottokortilla maksaminen:

Paytrail palvelun kautta voit maksaa myös luottokortilla. Käytössäsi ovat:


Visa

 


 

Visa Debit

 


 

 

Visa Electron

 

 

 

Master Card

 

 

 

American Express


 

 

Maestro

 

 

 

Diners Club

 

 

 

JCB

 


 

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Debit, Visa Electron, Master Card, American Express, Maestro, Diners Club tai JCB -korteilla, Lelukauppa Leikisti Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii edellä mainituilla korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

 


Collector lasku/ osamaksu:


 

 

 

Joinakin kuukausina kuluja kertyy tavallista enemmän. Tällaisina kuukausina talous kaipaa joustoa, ja osamaksu voikin tuntua turvalliselta vaihtoehdolta.

Leikisti.fi -verkkokaupassa voit Paytrail palvelun kautta valita maksutavaksi myös Collector -lasku/ osamaksu vaihtoehdon. Collector -laskuasiakkaana voit tehdä ostoksia laskulla aina 5000 euroon asti.

Collector lasku-/ osamaksupalvelu on helppo ja varma maksutapa. Collectoria käyttämällä voit maksaa verkko-ostoksesi laskulla joko yhdessä tai useammassa erässä.

Collector laskulla saat 30, parhaassa tapauksessa jopa 60 päivää, korotonta maksuaikaa, eikä lasku koskaan eräänny keskellä kuukautta. Näin ollen laskun maksusta ei tarvitse kantaa huolta ennen kuukauden loppua. Collector lähettää sinulle laskun vasta tilaustasi seuraavan kuukauden 10. päivänä, joten jos tilaat tuotteen heti kuun alussa, saat tilauksellesi ruhtinaallisesti maksuaikaa. Voit halutessasi maksaa ostoksesi myös pienemmissä erissä.

Collectorin ansiosta voit itse päättää, kuinka paljon maksat minäkin kuukautena. Maksut voi jakaa 36 erään, pienin maksettava lyhennys on kuitenkin 10 euroa. Voit myös milloin tahansa maksaa koko jäljellä olevan summan ja näin lopettaa osamaksujen maksamisen.

Osamaksuista ei laskuteta ylimääräisiä avausmaksuja. Osamaksuista peritään kuitenkin tilinhoitomaksu ja korko, joka lasketaan ensimmäisestä osamaksusta lähtien.

Collectorilla ostaminen on turvallista. Saat tuotteet ensin kotiisi ja maksat vasta sitten.

 

Collector lasku-/ osamaksu vaihtoehtoon voit tutustua tarkemmin tästä linkistä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

PAYTRAIL OYJ

Innova 2

Lutakonkatu 7

40100 JYVÄSKYLÄ


puhelin: 0207 181 830 arkisin 8.00-19.00

sähköposti: asiakaspalvelu@paytrail.com

y-tunnus: 2122839-7

 

 

 

 

 

 

Leikisti.fi -verkkokauppa oli ensimmäinen nettilelukauppa, joka sai Verkkoteollisuus Ry:n myöntämän LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkin vuonna 2011!

LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkki on tae siitä, että Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut Luotettavaa toimintaa -laatumerkin sääntöihin.

Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti.

Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Luotettavaa toimintaa -laatumerkin.


Tervetuloa turvallisille verkko-ostoksille!