Tuotteiden toimitusaika ja toimituksesta tiedottaminen

 

 

   Tuotteiden toimitusaika   


Ennen klo 14.00 tulleet tilaukset lähtevät Postiin/ Matkahuoltoon samana päivänä, mikäli suoritus on tullut tilillemme. Posti ja Matkahuolto kuljettavat toimipisteistään noudettavat paketit perille yleensä kahden arkipäivän kuluessa. Usein tilaus ehtii perille jo seuraavaksi arkipäiväksi.

Viikonloppuisin tai pyhinä tehdyt tilaukset toimitamme seuraavana arkipäivänä, mikäli maksusuoritus on saapunut tilillemme.

Ennakkolaskulla maksettujen tilausten suoritukset näkyvät tilillämme yleensä 2 pankkipäivän kuluessa. Ota tämä huomioon tilausta tehdessäsi. Muista käyttää viitenumeroa, kun maksat tilauksesi ennakkolaskulla!

Jos valitset maksutavaksi Paytrail maksupalvelun (entinen Suomen Verkkomaksut), tieto maksusta tulee meille välittömästi ja saamme tilauksen liikkeelle heti.

Mikäli toimitustavaksi on valittu postiennakko/ bussiennakko ja tilaus on tehty klo 14.00 mennessä, lähtee tuote varastostamme samana päivänä, kun olemme tilauksen vastaanottaneet. HUOM! Olemme väärinkäytösten vuoksi joutuneet ainakin toistaiseksi poistamaan maksuvaihtoehdoista posti- ja bussiennakko -vaihtoehdot. Pahoittelemme tätä kovasti.

Joskus valikoimissamme on tuotteita, joilla toimitusaika saattaa olla pidempi (ei varastotavarana olevat tuotteet) kuin normaaleilla varastotuotteilla. Tällöin toimitusajasta on erillinen maininta tuotetietojen yhteydessä.

 

 

   Toimituksesta tiedottaminen   


Tiedotamme sinulle koko ajan tilauksesi etenemisestä. Kun olet tehnyt tilauksen, saat siitä tilausvahvistuksen sähköpostiisi.

Aina kun tilauksesi tila muuttuu, saat siitä ilmoituksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Kun tilaus on toimitettu Postiin/ Matkahuoltoon, lähetämme sinulle lähetystunnuksen, jonka avulla voit itse seurata tilauksesi etenemistä Postin/ Matkahuollon kuljetusverkossa.

Kun tilaus on saapunut perille ja sen voi noutaa, ilmoitetaan siitä sinulle Postin/ Matkahuollon toimesta tekstiviestillä tai sähköpostitse.


 

 

Tilauksesi kulkua voit seurata ja lähetystunnuksen paketillesi voit antaa oheisista linkeistäLisätietoa lähetystenseuranta -palvelusta saat Postin/ Matkahuollon internet sivuilta.

 

"Lahjaksi" -palvelua käyttävät, voivat lähetystenseuranta -sivuilta saada myös tiedon lähetyksen luovuttamisesta vastaanottajalle.

Lisäksi voit aina, kun haluat tietoja tilauksestasi tai sinulle muuten vain tulee kysyttävää tuotteistamme, ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme, joko puhelimitse  044-3093335 tai sähköpostilla info@leikisti.fi .

 


 

   Toimituspaikka   

 

Tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnan mukaan lähimpään Postiin, Matkahuoltoon tai muuhun Matkahuollon toimipisteeseen (Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa- Valintatalo- tai Euromarket -kauppa) asiakkaan kotiin tai muuhun asiakkaan valitsemaan toimitusosoitteeseen.

Asiakas voi myös tehdä tilauksen verkkokaupassa, maksaa sen ja noutaa tilauksen sen jälkeen Lelukauppa Leikisti Ky:n varastolta Lapualta osoitteesta Jokitie 512, Lapua.

Mikäli haluat maksaa tuotteesi käteisellä, voit tulla tekemään ostoksia noutomyymäläämme osoitteeseen Jokitie 512, 62100  LAPUA. Noutomyymälän aukioloajat löydät "Tuotteiden ostaminen -sivulta". Sovithan tulostasi etukäteen!

Noutomyymälän sijainnin näet painamalla etusivulta "Sijainti kartalla" -nappia.

Mikäli asut lähialueella, voit tiedustella asiakaspalvelustamme kotiinkuljetuspalveluamme.

Asiakaspalvelun tiedot löytyvät etusivulta "Asiakaspalvelu" -kohdasta, etusivun vasemmasta reunasta.


TOIMITAMME TILAUKSIA AINOASTAAN SUOMEEN!

 

 


  Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla  

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Lelukauppa Leikisti Ky toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj (entinen Suomen Verkkomaksut Oyj).

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Luottokunta perii luottokorteilla tapahtuvista maksuista 2,2% provision. Tämä näkyy asiakkaalla siten, että maksettaessa luottokortilla Paytrail Oyj:n palvelun kautta, tuotteiden hintaan lisätään Luottokunnan provisiosta aiheutuva 2,2% lisämaksu. Luottokortilla maksettaessa tuotteet ovat siis 2,2% kalliimmat kuin tavallisilla verkkopankki vaihtoehdoilla maksettaessa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7

PAYTRAIL OYJ

Innova 2

Lutakonkatu 7

40100 JYVÄSKYLÄ

puhelin: 0207 181 830 arkisin 8.00-19.00

sähköposti: asiakaspalvelu@paytrail.com

 

 

  Verkkopankit  

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. 

 

 

 

Leikisti.fi -verkkokauppa oli ensimmäinen nettilelukauppa, joka sai Verkkoteollisuus Ry:n myöntämän LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkin vuonna 2011!

LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkki on tae siitä, että Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut Luotettavaa toimintaa -laatumerkin sääntöihin.

Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti.

Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Luotettavaa toimintaa -laatumerkin.


Tervetuloa turvallisille verkko-ostoksille!