Varastoon saapuvia tuotteita, viikot 50 ja 51

Ennen joulua varastoon saapuu vielä paljon kivaa leikittävää.

Alkuviikosta 50 saapuu puisia nukkekoteja kahta eri mallia, kalustamaton ja valmiiksi kalustettu. Nukkekodin huonekaluja ja puisia ruokatarvikkeita sekä palomiesleluja. Näitä leluja käyttävät mm. päiväkodit, joten laatu on erinomainen ja lelut kestävät leikkimistä, ovat kehittäviä, ekologisia ja ennen kaikkia hauskoja leikkiä. Kaikki materiaalit ovat myös myrkyttömiä, joten pienten leikkijöiden on turvallista leikkiä.

Joko jo loppuviikosta 50 tai alkuviikolla 51 saapuu Minecrat -figuureja, -pehmoja ja -lamppuja. Tuolloin tulee iso, iso kasa myös HAMA -helmiä kaikkien askartelijoiden riemuksi. HAMA helmistä tulee sekä Midi- että Maxi -helmiä, joten myös ihan pienimmät askartelijat on otettu huomioon.

HAMA -helmiä tulee sekä yksittäis pakkattuja väripusseja sekä värilajitelmia. Näitä yksittäispakattuja värejä onkin toivottu kovasti ja pystymme nyt vastaamaan siihen huutoon :) Paljon tulee myös erilaisia alustoja sekä Midi- että Maxi helmille. Ihanaa puuhasteltavaa joulunpyhiin!

Varastoon saapuu myös ihan uusia Super Mario -tuotteita. Muun muassa upeita Super Mario Micro World -leikkisettejä!

Vaikka tuotteet saapuisivatkin varastoon vasta viikon 51 loppupuolella, saamme ne Postiin niin, että ne ehtivät ajoissa perille jouluksi. Jos tilaukset on jätetty 18.12. kello 14.00 mennessä, toimitamme tuotteet vielä saman päivän aikana ja ne ovat perillä 19 - 23 joulukuuta.

Uutuustuotteet syötetään koneelle mahdollisimman pian, jotta niitä pääasee tilaamaan.

 

Iloista joulun odotusta!

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA