Vuoden lelu 2014 voittajat

 

Suomen Leluyhdistys järjestää vuosittain kaksi tärkeää kilpailua, Vuoden Lelun ja Vuoden Pelin.

Tänäkin vuonna tutkittiin ja testailtiin lukemattomia leluja ja valittiin parhaat kolmessa eri ryhmässä: Taaperoleluissa, Leikki-ikäisten leluissa ja Koululaisten leluissa.

 

Tämän vuoden Vuoden Taaperolelu -tittelin, ikäryhmässä 1 - 3 vuotta, voitti Taaperon Menopeli 2 in 1.

Puinen Taaperon Menopeli 2 in 1 kasvaa käyttäjänsä mukana.

Kun lapsi opettelee kävelemään, menopeli toimii taaperokärrynä ja kun ikää on tullut lisää ja vauhti lisääntyy, käännetään menopeli toisinpäin ja kurvaillaan potkumopolla.

Mikä parasta, klassisen kaunis menopeli toimii sekä sisällä että ulkona.

 

Taaperon Menopelin löydät verkkokaupastamme tästä linkistä:

http://www.leikisti.fi/leluja-ja-muuta-mukavaa/ik-ryhmitt/taaperon-menopeli-2-1

 

 

 

Vuoden Leikki-ikäisten lelu voittaja oli Brion Vuoristoratasetti, jonka kanssa junaleikit nousevat uusiin korkeuksiin. Hissi siirtää vaunun ylös radan huipulle ja sieltä alkaa hurja seikkailu vuoristorataa pitkin kohti laaksoa. Brion Vuoristoratasetti tulossa valikoimiimme myöhemmin syksyllä.

Katso muut Brio -tuotteemme tästä linkistä: http://www.leikisti.fi/tuoteluettelo/lelut/lelut-tuoteryhmitt/brio

Huippuyllätyksen Vuoden Leikki-ikäisten lelu -sarjassa teki Sorgenfresser -huolisyöppö, finaalipaikallaan ja Vuoden lelu finalisti -tittelillään. Euroopassa lukuisia titteleitä voittanut lötköpehmo rantautui Suomeen viime vuoden puolella ja keräsi lyhyessä ajassa itselleen vankan kannattajakunnan sekä aikuisista, teineistä että lapsista.

Sorgenfresseristä on moneen. Se pitää painajaiset loitolla, pitää peukut pystyssä kokeissa, sulkee sisäänsä suuret salaisuudet ja auttaa murheissa. Hammaskeijunkin on kuultu hoitavan asioitaan Sorgenfressereiden avulla ja tiedetäänpä Sorgenfressereillä kysytyn rakkaalta se maailman tärkein kysymyskin - tahdotko. Ja omasta kokemuksesta voin sanoa, että kun Sorgenfresseriin kerran on tutustunut, niin tahtoo!

Tutustu Sorgenfressereihin tästä: http://www.leikisti.fi/tuoteluettelo/leluja-ja-muuta-mukavaa/tuoteryhmitt/sorgenfresser-pehmot

 

 

Vuoden Koululaisten Lelu -sarjan voittaja oli jälleen kerran LEGO. Tällä kertaa Lego nappasi tittelin LEGO Friends -sarjan Heartlaken ostoskeskuksella. Rakenna oma ostoskeskuksesi ja vietä kiva päivä ystävien kanssa shoppailemalla ja rentoutumalla. Paketti sisältää hurjan määrän kivoja erikois LEGOja, joita voi yhdistellä toisiin LEGOihin ja luoda mielikuvituksellisia leikkejä.

LEGO Friends Heartlaken ostoskeskuksen löyät meiltä tästä linkistä: http://www.leikisti.fi/leluja-ja-muuta-mukavaa/ik-ryhmitt/lego-friends-heartlaken-ostoskeskus

 

 

 

 

 

 

Pääset tutustumaan Suomen Leluyhdistyksen toimintaan oheisen linkin kautta. Sivuilla on mielenkiintoisia artikkeleita leluista, lelujen turvallisuudesta sekä lapsista ja leikkimisestä.

https://www.facebook.com/leluyhdistys?fref=ts

 

Annetaan lasten olla kauan pieniä, kannustetaan leikkimään ja touhuamaan, käyttämään mielikuvitusta ja olemaan villejä ja ihania, niitä huutavia ja nauravia, sotkevia lapsia. Nautitaan lapsuudesta ja yhteisestä ajasta ja leikin riemusta ja muistetaan, että kun "työvälineet" ovat kunnossa on se lapsen "työkin" helppoa. Laadukkailla, tutkituilla leluilla lastenhuoneen ei tarvitse olla romuvarasto eikä kemikaalikeskus ja leikkiminen on turvallista.

Tervetuloa Leikisti -verkkokauppaan turvallisten, ekologisten ja ennenkaikkea hauskojen laatulelujen pariin!

Meillä leikitään!

 

Viimeisimmät kommentit

Kirjoita uusi kommentti

  • Sallitut HTML-tagit: <a> <em> <strong> <cite> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Rivit ja kappaleet päätetään automaattisesti.

Lisätietoa muotoiluasetuksista

Image CAPTCHA