Yleistä

 

Leikisti.fi -verkkokaupan tuotteita myy LELUKAUPPA LEIKISTI KY, y-tunnus 2354091-5.

Yhteystiedot:

LELUKAUPPA LEIKISTI KY

Jokitie 512

62100 LAPUA

puhelin: 044-3093335

sähköposti: info@leikisti.fi


Tilaajan tulee olla täyttänyt 18 vuotta. Alle 18 -vuotiaat voivat tilata tuotteitamme ainoastaan huoltajan suostumuksella. TOIMITAMME TILAUKSIA AINOASTAAN SUOMESSA.

Kaikki sivuillamme olevat tuotteet löytyvät heti varastostamme ellei toisin ole mainittu.

Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Kaikkien tuotteiden hintaan sisältyy kulloinkin voimassaoleva lakisääteinen arvonlisävero. Voimassaoleva hinta verkkokaupassa on tilaushetkellä ilmoitettu hinta. Jos tuotteen hinta laskee tilauksen jälkeen, erotusta ei hyvitetä. Lelukauppa Leikisti Ky pidättää oikeuden virheellisesti kirjattujen hintojen korjaamiseen.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassaoleviin toimitusehtoihin.

Lelukauppa Leikisti Ky käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti. Asiakkaan antamia tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Lelukauppa Leikisti Ky omistaa kaikki oikeudet Leikisti.fi -verkkokauppaan. Tuotteiden kuvia, pakkauksia, tuotetietoja, hintoja jne. voidaan muuttaa, lisätä tai poistaa etukäteen siitä ilmoittamatta. Lelukauppa Leikisti Ky pidättää oikeuden perua kauppa, jos internet -sivuilla esiintyy selviä lasku- tai kirjoitusvirheitä. Ilmoitamme asiakkaalle, mikäli hinta ei ole se, mitä tilauksen yhteydessä on ilmoitettu.


   Riitojen ratkaisu   

Lelukauppa Leikisti Ky:n verkkokaupassa Leikisti.fi sekä varastomyymälässä tehtyihin ostoksiin sekä muihin sopimuksiin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan ensisijaisesti osapuolten kesken neuvotteluteitse.


Verkkokaupan toimitusehdot ovat voimassa 29.11.2010 alkaen.Leikisti.fi -verkkokauppa oli ensimmäinen nettilelukauppa, joka sai Verkkoteollisuus Ry:n myöntämän LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkin vuonna 2011!

LUOTETTAVAA TOIMINTAA -laatumerkki on tae siitä, että Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut Luotettavaa toimintaa -laatumerkin sääntöihin.

Verkkoteollisuus Ry:n Luotettavaa toimintaa -laatumerkki on tarkoitettu kaikille Suomessa toimiville kuluttajaverkkkokauppaa käyville yrityksille. Laatumerkin avulla yritys voi osoittaa asiakkaalle toimivansa lain ja sääntöjen mukaisesti.

Leikisti.fi/ Lelukauppa Leikisti Ky on sitoutunut noudattamaan näitä sääntöjä, ja saanut siitä johdosta Luotettavaa toimintaa -laatumerkin.


Tervetuloa turvallisille verkko-ostoksille!